Cégünkről

A KÖNIGABLAK KFT. megalakulásának legfőbb oka, hogy új irányt mutasson a mai magyarországi műanyag nyílászárók választékában és az ahhoz kapcsolódó gyors, kiszámítható és megbízható kiszolgálásban, szolgáltatásban. Sok más gyártó termékével ellentétben mi kizárólag “A” kategóriás termékeket gyártunk, hogy annak élettartama a lehető leghosszabb legyen.  A KÖNIGABLAK kizárólag “A” kategóriás ablakokat és erkélyajtókat gyárt, kiváló ár/érték arányban. Fontos továbbá tudnod, hogy fő profiljaink nem tartalmaznak újrahasznosított, szürke műanyagot! A gyártási minőséget a tiszta PVC, a kiváló ROTO vasalat, a német szabványnak megfelelő inercia értékű acélmerevítések, a német automata gyártó gépsoraink és a több mint 10 éves gyártási tapasztalattal rendelkező dolgozók garantálják!

iroda_kicsi

Amennyiben jelenleg forgalmazó vagy, esetleg az szeretnél lenni, és maximális kiszolgálás mellett pontos és kedvező gyártási határidők a céljaid, akkor nálunk a helyed, gyere és látogass el tököli gyártó üzemünkbe!

Építőipari kivitelező cégeket is szeretettel látunk szakmai segítségnyújtás, esetleg partneri kapcsolat kialakítása céljából!

 

Hazai gyár, magyar szakemberek! Vásárlásoddal Te is támogatod a magyar munkahelyek meglétét, és újabbak létesítését!

Cégünk tőkeerős, alapanyagainkat előre fizetjük, hogy végül a legjobb áron tudjuk biztosítani Neked az “A” kategóriás termékeinket, mert “a minőségi profil megkülönböztet”.  Dolgozóink több, mint 200.000 db nyílászáró gyártásának tapasztalata, és kiváló szakmai ismerettel rendelkező cégvezetőink garantálják a folyamatos minőséget és a kiváló ár-érték arányt.

Az elmúlt években Magyarországon a legtöbb műanyag nyílászáró gyártó a PVC alapanyag árak emelkedésével a  un. “B” ill. “C” kategóriás profilok mellett döntött.  Nyílászáró vásárlásakor mindig tedd fel a kérdést: “Milyen kategóriájú profilból készülnek a nyílászáróim? Amennyiben a profil falvastagsága nem éri el a 3 mm-es falvastagságot, az csakis “B” kategóriás nyílászáró lehet. Ezeknél a típusoknál előfordulhatnak un. deformitások, ezek következtében pedig nyílászáróid működésével állandóan problémák lehetnek.

A KÖNIGABLAK termékei kizárólag 3 mm- falvastagságú “A” kategóriás profilokból készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy nyílászáróid a lehető leghosszabb ideig állnak majd a szolgálatodban.

4fejes

Új üzemünkben kizárólag német gépekkel dolgozunk; többek között automata  szabászgépek, 4 fejes
hegesztőgépek és CNC tisztítógépek garantálják a stabilitást és a méretpontosságot.

Ennek tudatában standard 1 év garanciát és további 4 év jótállást vállalunk az általunk legyártott nyílászárókra.

A garanciával kapcsolatosan további információkat a Teljesítmény-nyilatkozatunkból kaphatsz! Vásárláskor kérd forgalmazó partnerünktől!