Termékeink

VEKA SPECTRAL

Igazi mesterművet teremt az ablakból! Az egyedülálló VEKA SPECTRAL felületnemesítő-technológia eddig
nem tapasztalt esztétikus megoldásokat tesz lehetővé. A hosszú élettartam is biztosított: mint minden VEKA profil, a VEKA SPECTRAL
felületek is korlátlanul újrahasznosíthatók.

VEKA 82 MD – ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

Számos új ház épül, ennek megfelelően KÖNIGABLAK rendszerei közzé felvette az “A” kategóriás 7 kamrás VEKA 82 MD rendszert.
Az igazi rezsicsökkentést egy új nyílászáró jelenti számodra. Amennyiben minőségi termékünk mellett döntesz, garantáljuk elégedettségedet!

VEKA 82 MD – BEJÁRATI AJTÓK

Az általunk gyártott “A” kategóriás bejárati ajtókkal biztosan nem lesznek olyan problémáid, amellyel más műanyag ajtóknál találkozhattál (pl. rendszeres utólagos beállítások, eldeformálódott ajtószárnyak a silány profilminőség vagy a nem gyári acélmerevítések miatt).

VEKA 76 MD – ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

Már rendelhető a VEKA 76 mm-es KÖZÉPTÖMÍTÉSES rendszere! A csúcskategóriás VEKA 82 MD rendszer “kistestvére” készen áll, hogy szolgálatodba álljon a lehető leghosszabb távon! Kiváló minőség mind hőszigetelésben, mind lég-hanggátlásban. Növeld otthonod komfortérzetét!

VEKA 76 MD – BEJÁRATI AJTÓK

Amikor hazaérsz, tedd fel a lábad és pihenj – ezt semmi sem pótolhatja! Az otthonod az a hely, ahol elfelejted a munkahelyi problémáidat és relaxálhatsz. Életed központi helye ez, az a terület, ami biztos és ahol biztonságban érezheted magad, ahol béke és csend honol.

VEKA 70 AD – ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

A KÖNIGABLAK tökéletesen az otthonodhoz gyártja a szerkezeteket, ezért is használunk olyan sokoldalú profilt, mint a VEKA. A különféle színek, kiegészítők és a rengeteg kreatív variációs lehetőség tökéletes szabadságot biztosít bármilyen felhasználási terület számára.

VEKA 70 AD – BEJÁRATI AJTÓK

Annak érdekében, hogy otthonod kényelmes és biztonságos menedékké váljon, sok apró részletre oda kell figyelned. Ezek közül a bejárati ajtó fontos tényező. Védelmet nyújt, biztonságérzetet ad, megóv a zajoktól az év minden szakában, a nap minden órájában.

EMELŐ-TOLÓ AJTÓK

Egy klasszis önmagáért: VEKA minőség! Éld át a modern kényelmet, annak legvonzóbb formájában. A VEKAMOTION 82 emelő-toló ajtórendszer hatalmas üvegfelületeket és egyedülálló kilátást kínál számodra. Olyan, mintha az ég egyenesen a házból nyílna.

TOLÓ-BUKÓ AJTÓK

A KÖNIGABLAK, VEKA profilokból gyártott PVC nyílászárója bármilyen lakó- és ipari ingatlanba megfelel. Az klasszikus vonalak és a lekerekített kontúrok tökéletesen ötvöződnek a SOFTLINE 70-es és 82-es rendszerekben, így bármely építészeti stílushoz jó választás.

HŐSZIGETELŐ ÜVEGEK

Nyílászáród vásárlásakor mindenképpen informálódj a mai modern hőszigetelő üvegek széles tárházáról! A jó minőségű hőszigetelt üveg legfőbb jellemzője az, hogy a gyártási technológiák fejlődésével kettő vagy három rétegű ablaküveg készül, amely egy építőelemet jelent.

ROTO NT VASALATOK

A vasalat felelős az ablak minden funkcionalitásáért: nyitásért, buktatásért, zárásért, a kényelmi és biztonsági funkciók vezérléséért. Az ablak vasalat nélkül csak egy üvegtáblával ellátott keret lenne. A ROTO vasalat minden alkatrésze a legmodernebb technológiát képviseli.