VEKAMOTION 82, VEKAMOTION 82 MAX EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓK

TÖBBÉ NINCSENEK KOMPROMISSZUMOK!

KÖNIGABLAK, VEKA profilokból gyártott PVC nyílászárói bármilyen lakó- és ipari ingatlanba jó választásnak bizonyultak. Az időtálló klasszikus vonalak és az enyhén lekerekített kontúrok tökéletesen ötvöződnek a VEKAMOTION 82 és VEKAMOTION 82 MAX rendszerekben, amely így ideális választás bármely építészeti stílushoz, legyen az modern, minimál vagy akár tradicionális, új építésű vagy felújításra szoruló.

​A profilon belül igazi professzionális technológiai megoldás rejtőzik: a mérnökök a legoptimálisabb módon használták ki a levegő hőszigetelési képességét, így ezek a rendszerek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

VEKAMOTION 82
(Uf,m(keret) =1,4 W/(m²K), Ud (teljes elem)* = akár 0,78 W/(m²K)

VEKAMOTION 82 MAX
Uf,m (keret) = 1,3 W/(m2 K)Ud(teljes elem)* = akár 0,73 W/(m²K)
(üvegezéssel Ug = 0,5 W/(m²K), ψg = 0,031 W/(mK), egy 3,5 × 2,3 m nagyságú elem esetében)

​A KÖNIGABLAK emelő-toló rendszereivel nem kell kompromisszumokat kötnöd a nagy üveg felületek, a hőszigetelés és a nyíló szerkezet miatti tércsökkenés között. Egyszerre megvan mindhárom!

Az emelő-toló rendszerekre hatalmas igény mutatkozik, amely annak köszönhető, hogy minél nagyobb üvegfelületeken szeretnénk beengedni a fényt otthonunkba úgy, hogy a nagy méretű nyíló szerkezetek közben ne igényeljenek nagy tereket azok működtetésekor.

emelo tolo erkelyajtok vekamotion f
emelo tolo erkelyajtok vekamotion g

A VEKAMOTION 82 MAX esetében, a fix rész esetében alacsonyabb a tokszerkezet, ennek köszönhetően még nagyobb látható üvegfelületeket kapunk! (+13 cm)

A természetes fény áramlása:

  • Keskeny keretek A VEKAMOTION 82 MAX egyedülálló rögzített szárnyainak belső keretmagassága mindössze 28 mm.
  • Akadálymentes átjutás A VEKAMOTION 82 MAX esetében, akárcsak az alapverziónál, egyszerűen megvalósítható.

PROSPEKTUS

VEKAMOTION82​ ÉS VEKAMOTION82 MAX EMELŐ-TOLÓ ERKÉLYAJTÓK