Toló-bukó erkélyajtók

ÚJ ROTO PATIO ALVERSA VASALATTAL!

A toló ablakok és ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

A párhuzamosan toló és bukó-toló vasalatok alkalmazhatók a VEKA 70 AD, VEKA 76 MD, és a VEKA 82 MD rendszeréhez egyaránt.

A KÖNIGABLAK kizárólag a világszerte már jól ismert minőségi vasalattal dolgozik, mert minden vasalat alkatrészt a Roto maga fejleszt és gyárt, amely garantálja a Roto márkárara jellemző magas minőséget és a szállítási határidők pontos betartását.

Könnyű használat

A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Emellett az összes párhuzamosan toló változat magától értetődően, a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető.

Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

tolo buko erkelyajto