VEKA SPECTRAL 82 MD – ablakból mestermű

vekaspectral g

A VEKA a magas minőségű PVC nyílászáró profilok gyártása terén globális piacvezetői szerepet tölt be. Az általa kifejlesztett VEKA SPECTRAL felületek megfelelnek a cég már jól ismert minőségbiztosítási követelményeinek, melyek rendkívüli szigora egyedülálló az iparágban.

Ez az innovatív eljárással kialakított felület páratlan esztétikai megjelenést kölcsönöz a  műanyag nyílászáróknak.

A PVC ablakokat már nem csak a verhetetlen ár-érték arány jellemzi. Vásárlóink többsége évek óta előnyben részesíti a minőségi hő- és hangszigetelés, a magas szintű biztonság és a tartós kényelem szempontjait is.

Az igen sokoldalú VEKA SPECTRAL bevonattal ellátott műanyag nyílászárók egy hosszas innovatív felületfejlesztési technológia eredményei, melyet a 2018-as évtől már Te is az otthonodban tudhatsz!

Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a jövőben elegáns és egyedülálló nyílászáróidat a legegyedibb tulajdonságokkal ruházhasd fel!

A VEKA SPECTRAL felületek nemcsak lenyűgözőek a szemnek és ellenállhatatlanok a kéznek, de első osztályú műszaki jellemzőkkel is rendelkeznek:

  • kifinomult kivitelezés és modern színek ultra-matt tónusban;
  • egyedülállóan bársonyos tapintás;
  • kiemelkedő műszaki és mechanikai termékjellemzők;
  • hosszan tartó ellenálló képesség és könnyű tisztíthatóság;
  • extra erősített acélmerevítések a stabilitás érdekében;

Vonzza az érzékeket – taszítja a szennyeződéseket!

Minden kiemelkedő termékjellemzőjével együtt, “A” osztályú VEKA profilokkal kombinálva, a VEKA SPECTRAL egyedülálló designelemet létrehozva elégíti ki a legmagasabb esztétikai elvárásokat és műszaki követelményeket. A páratlan matt felület rendkívül kifinomult megjelenést kölcsönöz az ablakoknak. A VEKA SPECTRAL felületet látni és érezni kell!

Tapasztald meg személyesen az új technológia alkotta mesterművet partnereinknél!

vekaspectral d
vekaspectral e
vekaspectral f

Egy klasszis önmagáért: VEKA minőség

A műanyag nyílászárók DIN EN 12608-as legszigorúbb szabványnak megfelelő „A” osztályú profilok elhivatott értékesítőjeként a VEKA a legkiválóbb minőséget kompromisszumok nélkül kínálja: mérhetően nagyobb stabilitás, jobb torziós szilárdság és az erősebb csavarozások biztosítják az ideális hő- és zajszigetelési értékeket.

Az egyedülálló VEKA SPECTRAL felületnemesítő-technológia eddig nem tapasztalt esztétikus megoldásokat tesz lehetővé. A hosszú élettartam is biztosított: mint minden VEKA profil, a VEKA SPECTRAL felületek is korlátlanul újrahasznosíthatók.

veka spectral ablak profilok

RENDELÉSNÉL FONTOS TUDNOD:

Jelenleg a VEKA 82 MD (középtömítéses) rendszeréből rendelheted SPECTRAL nyílászáróidat!
Fordulj partnereinkhez bizalommal és tudj meg többet a VEKA SPECTRAL előnyeiről!

A lenti linkre kattintva letöltheted a VEKA SPECTRAL katalógusát:

PROSPEKTUS

VEKA SPECTRAL